Konstruksione Metalike

Konstruksione Metalike. Kemi kapacitet ti kryejm te gjitha fazat e punëve në lidhje me konstruksionet metalike, sic janë: Projektimi, Ndërtimi, dhe Mbikqyrja. Punojme : Porta metalike te madhesive dhe modeleve te ndryshme. Kanxhella dhe rrethime etj.

Lexo me shume

Cisterna Karburantesh

Cisterna Karburantesh te te gjitha madhesive

Lexo me shume

Karburburante

Lider ne fushen e ndertimeve te Karburanteve si Cisternave dhe Tendave. Ne bashkupunojme me kompanite me serioze ne Shqiperi, si ne fushen e karburanteve dhe ne fushen e ndertimit.

Lexo me shume

Ndertesa Metalike

Ndertojme ndertesa metalike te madhesive te ndryshme, Kalceto si dhe Kapanone Industriale, qe nga projektimi deri ne realizimn e saj.

Lexo me shume

Punime Metalike

Punime metalike sic jane porta, kanxhella, rrethime etj.

Lexo me shume

Kalceto & ndertesa te ndryshme

Kalceto & ndertesa te ndryshme

Lexo me shume

Prodhime & Produkte

Prodhime & Produkte

Lexo me shume

Prerje Llamarine me Plazem

Prerje Llamarine me Plazem duke i dhene formen dhe duke Pikturuar ne te, te gjithe format qe klienti kerkon.

Lexo me shume