• slidebg1
  Konstruksione metalike
  "Kruci"
  Kruci Konstruksion vepron ekskluzivisht ne sektorin e
  konstruksioneve metalike, per ndertimin e kapanoneve,
  cisternave, portave, kangjellave metalike.
 • 2
  Ne jemi nje kompani me eksperience shume vjecare
  Sherbimet tona
  Kreative & Profesionale

Objekte te medha & te vogla

Ne ndertojme objekte te permasave te medha te tilla si kapanone industriale, kalceto , cisterna apo karburante . Pervec tyre ne ofrojme sherbim per objekte te vogla si: porta metalike , rrethime apo kangjella te ndryshme.

Konstruksione metalike

Ne realizojme konstruksione metalike te cdo tipi , permase apo lloji. Cdo gje kryhet nga profesioniste ne kete fushe me eksperience me shume se 10 vjecare. Ju ofrojme cilesine me te mire ne treg dhe pune te kryera ne kohe rekord.

Kush jemi ne ?

Kruci Konstruksion i shenon fillimet e veta rreth vitit 1996.

Kompania ne fillimet e saj ofronte kryesisht punime metalike te tilla si portat metalike dhe kangjellat. Kruci Konstruksion mori zgjerim rreth vitit 2000. Kompania filloi duke ofruar sherbime te tjera te tilla si : karburantet , cisternat ,kapanonet,tendave apo edhe kalcetove.

Kruci Konstruksion ka nje staf te specializuar me nje eksperience pune 20 vjecare , makineri moderne per te arritur ne nje rezultat te shkelqyer dhe per te permbushur kerkesat e konsumatorit,ne kohe dhe ne cilesi.

Bashkepunimet tona me firma të ndryshme si shqiptare dhe te huaja jane te shumta. Duke u nisur nga bashkepunimi i frytshem me keto shoqeri zoterojme statusin e nje kompanie që punon me standarte europiane.

Projektet tona

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Partneret tanë